Arizer Go

Winkelprijs:
€135

Omschrijving

Arizer, gemaakt in Canada, wordt door verdampingskenners vertrouwd vanwege hun uitstekende verdampers. zoals de Arizer Solo II, die werd vernieuwd om aan de eisen te voldoen. Na hun succes op diverse verdampers, bedachten ze een mix van hun beste eigenschappen en stopten ze het in een super draagbaar apparaat. Dankzij de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt om dit meesterwerk te bouwen, produceert het een uitstekende damp die zelfs de meest kieskeurige persoon zou plezieren. De ArGo kan tot 0,25 gram in zijn glazen kamer en een robuuste verwisselbare batterij houden en is een uitstekend apparaat om te overwegen.

Power up!

De ArGo-verdamper maakt gebruik van een verwijderbare 18650 lithium-ionbatterij, die op elk moment kan worden verwisseld. Het gebruik van de verwijderbare batterij ziet er misschien traditioneel uit, Maar veel fabrikanten van verdampers brengen het weer op de markt. De beste reden hiervoor is om het gebruik te verlengen door een extra batterij aan te schaffen en deze te behandelen als een powerbank waarmee u overal naartoe kunt gaan. Hij gaat 1,5 uur continu mee. de ArGo is geschikt voor een avondje uit en is altijd ready to GO!

Ontworpen voor perfectie

Met afmetingen van 8,89 cm x 5,08 cm x 2,54 cm weegt de Arizer ArGo slechts 95 gram. Wie had gedacht dat zo’n kleine vaporizer vergelijkbaar kan werken met een desktopvaporizer? De cruciale onderdelen van de ArGo zijn de glazen onderdelen; uw damp gaat alleen door het glas, zonder blootstelling aan elektronische onderdelen. De verwarmingskamer is van roestvrij staal en je plaatst je kruiden op de glazen buis. De ArGo maakt gebruik van de convectiemethode, wat betekent dat je je kruiden verdampt door hete lucht.

Volledige controle

De ArGo vaporizer wordt geleverd met moeiteloze power, drie knoppen en een OLED-display dat de status weergeeft. Het wordt ook geleverd met een functie die je zelden ziet in een draagbare verdamper: audiofeedback dat je aandacht beter trekt dan een paar kleine knipperende LED’s. De ArGo-verdamper onthoudt de laatst gebruikte temperatuur en wordt geleverd met stappen van 1 graad en 10 graden om de zaken te versnellen. Ondertussen warmt het binnen een minuut op tot temperaturen van 50°C tot 220°C.

Wat zit er in de doos

1xArizer Go vaporizer
1x18650 batterij
1xUSB-oplader
2xGlazen aromabuis
1xDraagtas met riemclip
2xSiliconen steeldop
1xRoestvrijstalen roerstaafje
1xGebruikershandleiding