Arizer Solo II

Winkelprijs:
€140

Omschrijving

Arizer heeft een gloednieuwe versie van de OG Solo gemaakt met nog meer functies die net zo lang meegaan. Ze hebben de opwarmtijd verlengd en dankzij een krachtigere verwarming kan de Solo II 200°C bereiken in 30 seconden. Ze zijn voorzien van een aanpasbare automatische uitschakelfunctie die tot 15 minuten inactiviteit mogelijk maakt. Niet alleen dat, maar deze bad boy kan worden vastgemaakt aan een Arizer Watertool om een ​​nog koelere damp te geven. Hij wordt geleverd met een handige draagtas voor uw andere Aroma-buizen. Elke centimeter van het ontwerp is verbeterd, een hele prestatie als je kijkt naar hoe goed zijn voorganger was.

De meest verse damp

Als je zoals Arizer je fans de meest verse damp belooft, moet je beginnen met een volledig niet-giftige luchtstroomconstructie. De Solo II heeft dat gecovered. Ze hebben ervoor gezorgd dat elk oppervlak dat uw materiaal aanraakt, is samengesteld uit 100% borosilicaatglas. Het volledig glazen luchtsysteem komt rechtstreeks uit de Solo Original. Arizer heeft ook besloten om hun kenmerkende “aromabuizen” te blijven gebruiken. Dit zijn draagbare containers die uw materiaal bevatten en rechtstreeks in het apparaat worden gestoken. Hiermee kunt u uw tubes de hele dag meenemen voor toekomstig gebruik.

De nieuwe solo

Dus wat valt er precies op aan de Solo II in vergelijking met het origineel? Het begint allemaal met het nieuwe LCD-scherm. Arizer heeft het eenvoudige LED-display van de originele Solo geüpgraded. Met dit nieuwe display kunt u uw temperatuur in hoge kwaliteit regelen. Het bevat ook menu’s om alle functies op jouw apparaat aan te passen. Ze hebben ook de motor verbeterd, en kan de Solo II tien graden warmer worden dan zijn voorganger. Het echte verkoopargument is dat de Solo II de gewenste temperatuurinstelling drie keer zo snel kan bereiken als de Solo Original.

Krachtige batterijprestaties

De motor, het damppad en het ontwerp betekenen niets als je er geen goede batterij bij doet. Daarom heeft Arizer er een toonaangevende lithium-ionbatterij in gedaan waarvan het verschil is meteen merkbaar is. De Solo II kan snel temperaturen bereiken van 50°C tot 200°C. Niet alleen is de temperatuurregeling geweldig, maar hij gaat ook nog eens drie uur mee. Dankzij het nieuwe scherm kun je elk aspect van je apparaat vanaf het display volgen (inclusief de batterijduur).

Noem het geen vervolg

Er zijn veel aspecten van de Solo II die u aan het origineel zullen herinneren. Ze hebben bijvoorbeeld dezelfde roestvrijstalen oven gebruikt als in de Solo Original. Hetzelfde geldt voor het keramische verwarmingselement. Zoals eerder vermeld, garanderen deze kenmerken een lange levensduur in combinatie met de uitstekende productiekwaliteit van Arizer. Solo II is een volledige evolutie van de ontwerpfilosofie van zijn voorganger. Het luchtstroomsysteem is verbeterd om een ​​aantal van de gemakkelijkst aan te zuigen damp van alle Arizer-producten te leveren. Ze hebben ook de oplaadpoort opzij geschoven zodat gebruikers kunnen verdampen terwijl het apparaat is aangesloten. Alles aan dit nieuwe ontwerp maakt het een plezier om te gebruiken.

Wat zit er in de doos

1xArizer Solo II
2xAromabuizen (90 mm en 110 mm)
1xDraagtas
1xRubberen aromabuisdoppen
1xRoer staafje
1xMicroverwarmer
4xFilters
1xAromaschotel