Boundless CFC 2.0

Winkelprijs:
€ 69,00

De Boundless CFC 2.0 is de verbeterde en opnieuw ontworpen versie van de populaire Boundless CFC vaporizer. Dit is opnieuw een slim ontworpen, lichtgewicht en compacte vaporizer om overal mee naar toe te nemen.

De CFC 2.0 biedt een volledige temperatuurregeling van 60°C tot 230°C. De temperatuurinstellingen worden weergegeven op een handig OLED-scherm.

Krachtpatser

Ondanks zijn bescheiden afmetingen is de CFC een echte krachtpatser – binnen 20 tot 30 seconden ben je klaar om te genieten van heerlijke dampen.

Boundless CFC 2.0 verbeteringen

Boundless heeft een aantal serieuze verbeteringen aangebracht voor de CFC 2.0:

Verbeterde batterij – een krachtige 18650 batterij zorgt dat je urenlang van je vaporizer kunt genieten.
Waterpijp compatibel – goed nieuws voor iedereen die graag zijn damp met water koelt! De CFC 2.0 is compatibel met je favoriete bubbler of bong. Met de meegeleverde waterpijpadapter kun je de CFC 2.0 aansluiten op elke water tool.
Verbeterde luchtstroom – het opnieuw ontworpen mondstuk is volledig hittebestendig en beschikt over een sterk verbeterde luchtstroom, die zorgt voor smakelijke wolkjes.
Ergonomische greep – Laat de CFC 2.0 nooit uit je handen glijden dankzij het ontwerp met groeven.

Afmetingen en gewicht

Lengte: 130 mm
Breedte: 33 mm
Diepte: 30 mm
Gewicht: 227 g

Gebruiksaanwijzing voor de Boundless CFC 2.0

  1. Verwijder het mondstuk van het toestel om bij de verwarmingskamer te komen (zorg ervoor dat het toestel uitgeschakeld is).
  2. Vul de kamer met maximaal 0,5 g fijngemalen wiet. Zet het mondstuk weer op zijn plaats.
  3. Schakel de vaporizer in door vijf keer op de hoofdknop te drukken. Het OLED-scherm geeft de temperatuur weer en verwarmt automatisch tot de laatst gebruikte temperatuurinstelling.
  4. Pas de temperatuur aan met behulp van de twee knoppen aan de achterkant van het apparaat. Elke klik verhoogt of verlaagt de temperatuur met een graad.
  5. Na vijf minuten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.

Wat zit er in de doos

1 Boundless CFC 2.0 vaporizer
1 Waterpijpadapter
1 Reinigingsborstel
1 USB-lader
1 Gebruikershandleiding