Firefly 2+

Winkelprijs:
€250

Omschrijving

De Firefly 2+ is een van de meest magnifieke brouwsels voor elegante kruidenkenners. Hij heeft een gestroomlijnd ontwerp dat gebruikmaakt van een uniek verwijderbaar voorpaneel. Hij warmt vrijwel onmiddellijk op en u kunt de verwijderbare 7,4-volt lithium-ionbatterij in 45 minuten opladen; dat is een technologisch wonder. Hij gaat meerdere sessies mee en wordt geleverd met een reservebatterij voor een snelle, uitgebreide sessie.

Instant klassieker

Met een opwarmtijd van 3 seconden kan de Firefly 2 vrijwel onmiddellijk jouw behoefte verzadigen. Hij haalt zijn kracht uit de ‘Dynamic Convection-technologie’ van Firefly. De lucht gaat van de 55 watt verwarmer waar het wordt verwarmd naar de lasergeboorde microjet. En dat via een pad van borosilicaatglas. Tegen de tijd dat de damp zich door de lengte van het apparaat heeft bewogen, is de damp afgekoeld om te zorgen voor een optimale smaakbeleving.

Om het aan het werk te krijgen, hoeft u alleen maar uw vinger op een van de knoppen aan weerszijden van het buisachtige apparaat te plaatsen. Zodra het groene lampje op het voorpaneel stopt met knipperen, brengt een trekking van 10 seconden je naar een hoger niveau.

Concentraat kampioen

Nu in Amerika concentraten op de legale markt zijn gekomen, begint de markt voor draagbare verdampers zich aan te passen. De Firefly 2+ is een van de meest comfortabele portable apparaten om te gebruiken met concentraten en heeft weinig extra tijd nodig. Het enige wat u hoeft te doen is een concentraatkussen in te brengen en er een kleine hoeveelheid op te deppen. De Firefly 2+ werkt op dezelfde manier.

 

Hoogglans, hoge klasse

Hoewel de Firefly 2+ niet te goedkoopste draagbare vaporizer is die er is, biedt hij zijn waarde. Alle materialen waaruit het slanke, ronde chassis bestaat, zijn van medische kwaliteit. Het voelt echt ruimtetijdperk. Firefly heeft de Firefly 2+ 55% lichter en 33% kleiner gemaakt dan zijn voorganger. Met de afneembare glazen frontplaat en gladde glazen verwarmingskom is de Firefly 2+ zeer eenvoudig schoon te maken.

Smaakvolle damp

Alle topfuncties van de Firefly 2+ zorgen samen voor de lekkerste damp die er is. U kunt ervan uitgaan dat uw kruidenmateriaal tijdens elke sessie vers blijft, zonder dat je het door elkaar hoeft te roeren. Het meest indrukwekkende is dat concentraten doorschijnen op een manier die onmogelijk is met traditionele vape methodes.

De volgende voorinstellingen voor verwarming zijn direct beschikbaar voor gebruik op het apparaat:

  • Laag: 172 ° C
  • Medium Laag: 182,9 ° C
  • Gemiddeld: 193,7 ° C
  • Middelhoog: 204,7 ° C
  • Hoog: 216 ° C
  • Concentraten: 260 ° C

Wat zit er in de doos

1xFirefly 2+ Vaporizer
2x7,4 Volt lithium-ion oplaadbare batterijen
1xReiniging set
3xConcentraat pad
1xUSB 3.0 compatibel oplaadstation
1xOplaadkabel