Flowermate Cap Pro

Winkelprijs:
€75

Beschrijving

In hun zoektocht om je dampervaring te verbeteren, besteden Flowermate-ingenieurs veel aandacht aan feedback, en updaten ze hun apparaten om het beste in de dampervaring naar boven te halen. Met verbeteringen aan de verwarmingskamer, batterij en mondstuk heeft het apparaat meer dan alleen een make-over gekregen.

Grote batterijduur

Een grote batterijduur is voor iedereen belangrijk. Met zijn krachtige batterij van 2000 mAh bereikt de handpalmvriendelijke Flowermate Cap Pro maar liefst 18 tot 20 sessies per oplaadbeurt, zonder in te moeten leveren  aan smaak of dampproductie. Ook is deze batterij in slechts een uurtje weer op te laden.

Makkelijk in gebruik

Eenvoudig te bedienen, u hoeft alleen het magnetische mondstuk te verwijderen en de keramische kamer te vullen met kruiden. De keramische kom is doordacht ontworpen met een helling en rand rond de kamer, zodat er geen kostbare kruiden van je naast vallen tijdens het laden. Om hem in te schakelen drukt u vijf keer op de pijl omhoog, kiest u de gewenste temperatuur en ben je klaar om te hijsen. Je kan de temperatuur zowel in Celcius als in Fahrenheit weergeven. Wanneer je apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt trilt hij, en kan je meteen aan de slag.

Gemakkelijk te verbergen

De Flowermate Cap Pro is zo groot als een handpalm waardoor je hem makkelijk kan verbergen of in je zak stoppen. Hij is krachtig en licht, en werkt goed. Met een kamer van 0,3 g en een geglazuurde roestvrijstalen verwarmingskamer is hij  ideaal voor snelle, gelijkmatige  en melkachtige wolken. Deze blaast niet alleen constant krachtige damp uit, maar is ook supercompact en stevig.

Temperatuur en damp

Je kunt door het temperatuurbereik tussen 150°C – 230°C bladeren en het apparaat zal in minder dan 30 seconden opwarmen tot uw gewenste temperatuur. Met een forse dampkoelfunctie, een verlengd luchtpad en een mondstuk van zirkonia, zal je damp dicht en dik zijn zonder hard of gloeiend heet te zijn.

Een solide upgrade

Met verbeteringen aan de verwarmingskamer, batterij en mondstuk is Flowermate Cap Pro een solide upgrade van zijn voorganger, Flowermate Cap. Dankzij de OLED-display kun je temperaturen aanpassen, de levensduur van de batterij controleren en volledige controle hebben over je dampervaring. Met het magnetische en gemakkelijk afneembare mondstuk is het een fluitje van een cent om het apparaat brandschoon te houden. Het is een duurzaam en licht apparaat. Eentje die je altijd bij je kunt dragen. 

 

Wat zit er in de doos

1xFlowermate Cap Pro
1xReinigingsborstel
1xUSB-kabel
1xPack Tool
1xRVS Kamerscherm
1x RVS mondstukscherm