G Pen Dash – Tyson 2.0

Winkelprijs:
€75

Omschrijving

G pen staat bekend om hun eenvoudig te gebruiken vaporizers, en bij dit specifieke model zijn ze een samenwerking aangegaan met werelds meest bekende bokser: Mike Tyson.

De G Pen Dash is een zeer klein model, en is daarom makkelijk mee te nemen in elke zak. Hij heeft een magnetisch mondstuk dat makkelijk openen en sluiten garandeert. Onder het mondstuk vind je de roestvrijstalen kamer waarin je de kruiden laadt. Omdat de kamer van roestvrijstaal is gemaakt, is deze makkelijker schoon te maken dan keramische kamers. Ook zorgt dit ervoor dat de kamer na verloop van tijd niet geel of bruin verkleurd. Kort samengevat is de G Pen Dash een makkelijk te hanteren en te reinigen model, wat door zijn formaat perfect is om overal mee naar toe te nemen.

 

Ontwerp

De G Pen Dash is een perfect apparaat voor iemand die waarde hecht aan eenvoud en discrete sessies. Met een hoogte van 9,2 cm kun je hem gemakkelijk in je handpalm verbergen. Ook geeft hij haptische feedback om je te laten weten wanneer de damp klaar is. Omdat het mondstuk magnetisch is, kan je hem makkelijk op en afhalen, en is de kamer altijd perfect afgesloten. In het mondstuk zit een schermpje ingebouwd dat er voor zorgt dat je geen materiaal in je mond krijgt tijdens het inhaleren. Je kan zowel dit schermpje, als het silliconen inzetstuk verwijderen om schoon te maken. Bovendien voorzien de kleine gaatjes het apparaat van meer luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat je stoffen gelijkmatiger verdampen, en je soepeler kan inhaleren.

Batterijduur

De G Pen Dash beschikt over een relatief kleine batterij van 950mAh.

Als het apparaat aan staat wordt het batterijniveau door middel van knipperende LED’s aangegeven:

3x Knipperen voor een batterij tussen de 80% en 100%.

2x Knipperen voor een batterij tot 66% vol.

1x Knipperen voor een batterij tot 33% vol.

Hete kamer

Sommige vaporizers hebben een gewone roestvrijstalen verwarmingskamer, maar de Dash heeft deze bekleed met glas. De glazen voering zorgt voor een glad oppervlak en kan bijdragen aan een meer natuurlijke reiniging. Ook zorgt dit voor een soepelere verwarming waardoor je totale damp ervaring verbeterd.  

 

Temperaturen en gebruik

Het apparaat heeft maar één knop:5x indrukken om in / uit te schakelen, 3x om de temperatuur in te stellen,en je kunt het opwarmen annuleren door de knop 2 seconden ingedrukt te houden. In de hoogste stand verwarmt je kamer binnen 50 seconden.

Elke instelling heeft de volgende kleurcodering:

Blauw:    190° C (374° F)

Groen:    205° C (401° F)

Rood:      220° C (428° F)

 

Wat zit er in de doos

1xG Pen Dash Vaporizer
1xG Pen Dash tool met sleutelketting
1xUSB oplaadkabel