Moonrocks

Moonrocks bestaan uit een topje wiet, dat vervolgens door Rosin gerold wordt en dan door een bedje met kief gerold wordt waardoor het eruit komt te zien als een soort maan steentje.

NaamMoonrocks
Afkomst:Nederland
Bestaat uitAmnesia Haze + Amnesia Rosin + Amnesia Kief
EffectZeer opgewekt, Blij, Euforisch
Video volgt

Strain informatie

Kief

Kief bestaat kortgezegd uit uitgeklopte trichomen of wel hasj voordat je het in een blok perst. Trichomen zijn de witte kristalletjes die de bloemtoppen van de wiet bedekken. In deze kristallen bevindt zich de hars waar de meeste cannabinoïden  en terpenen zich bevinden. Dit zijn de werkzame stoffen en geur en smaakmakers binnen de wiet.

Door de bloemtoppen van de wiet goed te laten drogen, en vervolgens zorgvuldig te zeven valt de kief aan de onderkant door de zeef heen. Bij het maken van Hasj wordt de kief opgevangen en verzameld, waarna het uiteindelijk in een blok geperst wordt. Bij het proces van de Moonrock echter, wordt de kief dus gebruikt om de met Rosin ingesmeerde bloemtop doorheen te rollen.

Rosin

Rosin wordt gemaakt door een bloemtop uit te persen met een hydraulische pers met verwarmde platen. Door deze toppen volledig warm uit te persen loopt de olie die bestaat uit pure cannabinoïden eruit. Rosin bestaat gemiddeld uit rond de 70% pure THC!