Flowermate Aura

Winkelprijs:
€60

Beschrijving

Flowermate heeft naam gemaakt met hoogwaardige ontwerpen die beginnende consumenten de mogelijkheid bieden om te genieten van hoogwaardige damp. De Flowermate Aura is een draagbare vaporizer pen die makkelijk overal mee naar toe te nemen is.

Door hun vernieuwde luchtstroomsysteem is er geen mogelijkheid tot verbranding en levert het apparaat 100% pure damp. Over het algemeen heeft de damp ondanks de plastic behuizing een zuivere smaak. Dit apparaat voelt solide aan en wordt geleverd met een digitale display om je verdampingstemperatuur in de gaten te houden.

Handmatige precisie

Ondanks dat hij even groot is als een markeerstift, heeft de Flowermate Aura veel kracht. Hij wordt geleverd met een geïsoleerd luchtpad, wat betekent dat je alleen je kruiden zult proeven. Flowermate ging met dit product terug naar de tekentafel en kwam terug met een luchtpadsysteem met “7 Airflow Jets” voor efficiënte en dringende afzuiging. Zowel de jets als de meegeleverde kamer zijn groter en steviger dan die in de originele Flowermate. Alle componenten van het luchtpad bevinden zich weg van de technische ingewanden van de Aura, zoals de batterij en andere elektronica.

Pen met meerdere functies

Flowermate had de vooruitziende blik om twee verschillende kamers of “tanks” op te nemen voor het verdampen van kruiden of concentraten. Het voordeel hiervan is dat je je niet bezig hoeft te houden met het rommelige gedoe van het gebruiken van één kamer om zowel je kruiden als wax/oliën te laden. De waxtank bevat een ingebouwd wattenstaafje van biologisch katoen dat gemakkelijk aan je concentraten hecht en rotzooi vermindert. Beide kamers kunnen vooraf worden gevuld en meegenomen, zodat u uw apparaat niet in de open lucht hoeft te laden.

2-in-1 batterijduur

Als ze 2-in-1 zeggen, bedoelen ze dat de meegeleverde batterij ongeveer twee keer zo lang meegaat als vergelijkbare producten. Het biedt een enorm gebruik van 2 uur per lading en beschermt het apparaat met een automatische uitschakelfunctie van 5 minuten. De Flowermate Aura heeft een groot temperatuurbereik van 40°C tot 230°C met een opwarmtijd van 30 tot 45 seconden. Ook ondersteunt hij  ‘pass-through-technologie’ dat opladen mogelijk maakt tijdens het gebruiken, waardoor hij een oneindige levensduur krijgt. Bovendien laadt hij snel op met de meegeleverde USB-oplader of een vergelijkbare micro-USB-kabel.

Wat zit er in de doos

1xFlowermate Aura
1xAura-Mondstuk
1xDroge Tank
1xConcentraat tank
1xUSB-oplaadkabel
5xStalen Screens
1xVerpakkingstool
1xSchoonmaakborstel