Vaporizers

MIGHTY+

Winkelprijs:
€330

De Mighty+ vaporizer is de nieuwe versie van de al wijdberoemde Mighty vaporizer van Storz & Bickel.

Vergeleken met zijn voorganger heeft de Mighty+ een aantal flinke verbeteringen doorgaan.

G Pen Dash

Winkelprijs:
€65

De G Pen Dash is een simpele vaporizer die je bediend met 1 knop. Deze vaporizer is gemaakt in de Verenigde Staten  en heeft, net als andere G-Pen modellen,  een strak uitziende,  zwarte aluminium coating. Deze conductie vaporizer heeft een roestvrijstalen kamer, en is gemakkelijk schoon te maken. De kamer kan tot 0.25g tegelijk verhitten.  Temperatuur instellingen en het batterijniveau worden weergegeven door middel van led-lampjes. Ook beschikt dit apparaat over ‘Pass-through’ opladen wat betekend dat je ook tijdens het opladen gebruik kan maken van je apparaat.

G Pen Elite

Winkelprijs:
€90

De G Pen Elite heeft een grote 360° keramische verwarmingskamer die tot wel 0,75g droge kruiden tegelijk kan opwarmen. Zoals bij elke G Pen variant heeft ook dit model een zeer gebruiksvriendelijk en stijlvol ontwerp, en kan kruiden verwarmen tussen de 94°C en 220°C.

Arizer Solo II

Winkelprijs:
€140

De Arizer Solo 2 (Solo II) is een product dat gericht is op misschien wel het belangrijkste in een draagbare vaporizer: hoogwaardige damp. De buitenschaal heeft een eenvoudig ontwerp, maar van binnen is hij de beste in zijn klasse. Arizer concentreerde hun inspanningen op het creëren van een krachtige vape met een relatief langdurige batterij in vergelijking tot andere vapes.

Arizer Go

Winkelprijs:
€135

De Arizer Go, ook wel ArGo genoemd, zou de eerste verdamper ter grootte van een handpalm zijn die werd uitgebracht door Arizer. Met convectie en een volledig glazen pad, komt hij ook met een breed temperatuurbereik van 50°C tot 220°C. Het apparaat biedt volledige controle over de temperatuur, helderheid en audiomelding; Geen twijfel dat de ArGo-verdamper aan ieders voorkeuren kan voldoen.

Firefly 2+

Winkelprijs:
€250

De toegevoegde optie om concentraten mee te verdampen is een openbaring in zowel gemak als prestaties. Ook inbegrepen is een app, waarmee je het apparaat kan bedienen. De Firefly 2+ is alles wat je wilt in een draagbare vaporizer. Hij kan zelfs sommige desktop vaporizers overtreffen, terwijl hij toch licht genoeg is om in de palm van je hand te houden.

Boundless CFC 2.0

Winkelprijs:
€ 69,00

De Boundless CFC 2.0 is de verbeterde en opnieuw ontworpen versie van de populaire Boundless CFC vaporizer. Dit is opnieuw een slim ontworpen, lichtgewicht en compacte vaporizer om overal mee naar toe te nemen.

Volcano Hybrid Easy Valve

Winkelprijs:
€ 460,00

De legendarische Volcano van Storz & Bickel is nog beter geworden! De Volcano Hybrid presenteert een opnieuw ontworpen versie van de klassieke home vaporizer die nu gebruikt kan worden met ballonnen of een tube.

G Pen Roam

Winkelprijs:
€ 200,00

Zijn cannabisconcentraten helemaal je ding? De G Pen Roam is een stijlvolle en eenvoudig te gebruiken vaporizer die voor een intense high zorgt.

De Verdamper

Winkelprijs:
€380

Deze Verdamper is het resultaat van vele aanpassingen en verdere ontwikkeling, en wordt alom geroemd als een van de beste vaporizers die er is. De Verdamper is dan ook uitermate geschikt voor medicinaal gebruik.