G Pen Elite II

Winkelprijs:
€229

Beschrijving

In hun poging om een ​​decennium van hoogtepunten in de cannabisindustrie te vieren, heeft het in Californië gevestigde merk Grenco Science een nieuwe vape aan zijn arsenaal toegevoegd – de G Pen Elite 2 – een hippe nieuwe draagbare vaporizer voor droge kruiden. Een gestroomlijnde upgrade van hun oorspronkelijke elite, dit is het bewijs van tien jaar grondig onderzoek en innovatie.

Minimalistische en ergonomische esthetiek
Op het eerste gezicht zou je de G Pen Elite 2 kunnen verwarren met zijn voorganger, de G Pen Elite, met zijn slanke, zwarte behuizing, ergonomische knoppen en stijlvolle groeven. Onder de motorkap is hij volledig gereviseerd en opnieuw ontworpen met een modern design en verbeterde functies. Uitgerust met een oogverblindend OLED-display, kort magnetisch mondstuk, dubbele verwarmingsconvectie en keramische geleidingskamer, een duurzame 2100mAh-batterij, opladen via USB-C en haptische feedback, behoudt deze verbeterde versie een klein formaat. Grenco is erin geslaagd om het een beetje af te slanken, waardoor een gelikter apparaat is ontstaan met een diepe kom die tussen de 0,25 en 0,5 gram kan bevatten. Perfect voor geweldige hits en krachtige dampen.

Snel opladen, functierijk, boordevol accessoires
Dankzij opladen via USB-C is de 2100mAh-batterij van het apparaat in anderhalf uur volledig opgeladen en kan hij meerdere sessies doorstaan. Met Wi-Fi-connectiviteit kun je je gebruik volgen en updates downloaden. Het toestel wordt geleverd met veel accessoires zoals een inpaktool die netjes in de onderkant van het toestel past, een siliconen hoesje en een oplaadkabel. Het past mooi in een harde, geurbestendige reiskoffer gemaakt van hennep. Deze verdamper is een must-have voor cannabisliefhebbers en -kenners, en het is een handige toevoeging aan je vape-collectie.

Gepatenteerde schone luchtinlaat
Met de G Pen Elite 2, de eerste vape die gebruikmaakt van gepatenteerde schone luchtinlaattechnologie, kun je de kruiden proeven en het volledige spectrum van smaken ontdekken. Deze technologie zorgt ervoor dat de schone en zuivere damp niet in contact komt met de elektronica in het apparaat, terwijl het zirkonia mondstuk de damp koel houdt. Zeg hallo tegen schone dampen en dichte wolken en zeg vaarwel tegen hits die je keel verschroeien.

Nauwkeurige temperatuurregeling, hybride verwarming
De charme van de G Pen Elite 2 verdamper ligt in zijn hyperspecifieke temperatuurregeling. Cannabisliefhebbers kunnen precies hun voorkeurstemperatuur kiezen tussen 93°C (199°F) en 221°C (429°F). De door hijsen geactiveerde temperatuurregeling, verwarmingskamer en soepele haptische feedback maken deze vape tot een geavanceerd, functierijk en krachtig apparaat. Dit intelligente apparaat maakt gebruik van hybride verwarming – terwijl de conductie het gedroogde kruid direct verwarmt, circuleert de convectie gelijkmatig de hete lucht waardoor verbranding wordt voorkomen.

Wat zit er in de doos

1xG Pen Elite 2 Vaporizer
1xUSB-C oplaadkabel
1xSiliconen Hoes
1x Custom Hennep draagtas
1xVerpakkingstool in apparaat
1xHandleiding