MIGHTY+

Winkelprijs:
€330

Beschrijving

De MIGHTY+ is ontworpen in Duitsland en is een zeer duurzaam, efficiënt en gebruiksvriendelijk apparaat.

Net als andere vaporizers van Storz en Bickel maakt de MIGHTY+ gebruik van een combinatie van zowel conductie als convectieverwarming. Deze technologie verwarmd je kruiden gelijkmatig zonder dat je deze door hoeft te roeren.

Hij is gemaakt van medische kwaliteit plastic dat bestand is tegen chemicaliën en hitte.

Ook met de oplaadtijd presteert de MIGHTY+ uitstekend. Binnen een uur laadt je de batterij volledig op, maar als dat niet snel genoeg is heeft de MIGHTY+ ook  ‘pass-trough opladen’ wat inhoud dat je hem ook tijdens het opladen al kan gebruiken.

Snel opladen en opwarmen

Als het gaat om efficiëntie en kracht scoort de MIGHTY uitstekend. Het bijgewerkte model heeft een nieuwe printplaat met voldoende vermogen om 80% van de batterij binnen 40 minuten op te laden. Hij heeft ook de moderne luxe van een USB-C aansluiting en de mogelijkheid om je apparaat te gebruiken terwijl je oplaad door middel van ‘pass-trough charging’.

Ook biedt deze vape een supersnelle opwarmtijd van minder dan 60 seconden, waardoor je bijna niet hoeft te wachten voordat je kan hijsen.

 

Nieuwe temperatuur voorinstellingen

De MIGHTY+ vaporizer heeft een voorinstelling die ‘De superbooster’ heet.

Met de superbooster kan je door middel van drie keer op de aan/uit knop te drukken in eén keer de temperatuur verhogen met 15°C graden in plaats van dat je dit met een graad per keer doen.

 

Verbeterde behuizing & ontwerp

De MIGHTY+ heeft een keramisch gecoate kamer om je kruiden in te laden. Door deze keramische coating is je laadkamer beter bestand tegen krassen en beschadigingen en gaat hij langer mee.

Ook zijn er krommingen aan de buitenkant van de MIGHTY+ toegevoegd. Deze zorgen voor een betere grip en gevoel. Aan de onderkant zijn ook twee kleine vinnen geïnstalleerd die ervoor zorgen dat de MIGHTY+ rechtop kan staan op vlakke oppervlakken.