Zensei Kage

Winkelprijs:
€105

De verwarmde kamer van de Kage

De Kage maakt gebruik van een efficiënt keramisch verwarmingssysteem en heeft een breed temperatuurbereik van 100 tot 240°C. Dit zorgt voor een snelle opwarmtijd van ongeveer 30 seconden, waardoor je niet lang hoeft et wachten voordat je een sessie kunt beginnen. De meegeleverde doseercapsule zorgt ervoor dat je dit model ook kunt gebruiken met je favoriete extracten.

De batterij van de Kage

De Kage is uitgerust met een handige verwisselbare 18650 batterij van 2550mAh, wat zorgt voor een gemiddelde gebruiksduur van ongeveer 8 sessies. Het opladen kan worden gedaan via de USB-C-aansluiting en duurt ongeveer 90 minuten. Het voordeel van de verwisselbare batterij is dat je deze ook gemakkelijk kunt wisselen voor een volle batterij wanneer je onderweg bent en geen tijd hebt om de batterij op te laden.

Accessoires en gebruik

De Kage wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een roestvrijstalen doseercapsule, schoonmaak- en pakkingtools, en een mondstuk accessoireset. Het slimme OLED-scherm toont de temperatuur, timer en batterijduur. Het apparaat heeft ook een magnetisch bevestigd zirconia mondstuk dat eenvoudig kan worden weggedraaid. Daarnaast biedt de instelbare luchtstroom je de mogelijkheid om de grootte van de wolk aan te passen en verstoppingen te voorkomen.

De Zensei Kage staat voor een uitstekende balans tussen kwaliteit, prestatie en draagbaarheid, en is een goede keuze voor zowel beginners als ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare maar effectieve vaporizer.