G Pen Roam

Winkelprijs:
€ 200,00

Zijn cannabisconcentraten helemaal je ding? De G Pen Roam is een stijlvolle en eenvoudig te gebruiken vaporizer die voor een intense high zorgt.

Het vapen van concentraten was tot voor kort rommelig en niche. Dat is nu voorbij. High worden van concentraten wordt met de Roam een schone en eenvoudige bezigheid. Op deze manier deel je de groene buit zorgeloos met je vrienden. Hij is intuïtief in het gebruik en je kunt het apparaat demonteren voor een grondige reiniging. Dus bereid je voor op lange omzwervingen door de geest, je zult er geen spijt van krijgen!

G PEN ROAM eigenschappen

De Roam heeft een minimalistisch modulair ontwerp met een duurzame aluminium behuizing. Alle belangrijke onderdelen kunnen gemakkelijk worden losgemaakt en gereinigd (of vervangen). Het is een heerlijke vaporizer om vast te houden, vooral doorgewinterde concentraatvapers zullen opkijken van zijn eenvoud. Liefhebbers van exacte temperaturen zullen blij zijn met de Roam die een volledige temperatuurregeling heeft tussen 315 °C en 425 °C. Ja, hij is gemaakt voor het smelten van concentraten, doe geen gewone wiet in de Roam, want die zal direct in as veranderen.

De atomizer is compleet van kwarts wat snelle en smakelijke wolken oplevert. Omdat het een kernonderdeel is, biedt Grenco Science extra bescherming in de vorm van een siliconen behuizing. Je kunt de atomizer uit de behuizing halen voor reiniging. De extreem hete damp gaat door de glazen hydrobuis. Hier koelt het water de damp af wat resulteert in een zachte maar zware hit. Wel oppassen want deze hits kunnen je van je sokken blazen. Wees ook voorzichtig met het vullen van het waterreservoir, een lijn toont de maximale hoeveelheid water die je nodig hebt. Doe gewoon braaf en vul hem niet boven die lijn.

Het volledige LED-display is compleet in overeenstemming met het minimalistische ontwerp. Het informeert de gebruiker over de exacte temperatuur en de levensduur van de batterij. Dat is het. Doneer dus je dabrig aan het Vaporizer Museum en betreed de toekomst van het concentraat vapen met de G Pen Roam.

G Pen Roam instructies

  1. Vul de glazen buis met water tot aan de markering
  2. Plaats een kleine hoeveelheid concentraat in de kamer
  3. Activeer door vijf keer snel achter elkaar op de aan/uit-knop te drukken.
  4. Selecteer een temperatuur.met de aan/uit-knop
  5. Druk twee keer op de aan/uit-knop om de verhitting te starten
  6. Het apparaat trilt zodra de gekozen temperatuur is bereikt.
  7. Inhaleer door het mondstuk
  8. Je kunt ook verhitten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de gewenste temperatuur is bereikt.

Schoonmaken van de roam

De G Pen Roam werkt het beste als je hem netjes houdt. Dankzij de eigenschappen van concentraten kan dit een flink karwei opleveren. Probeer toch na elke sessie je Roam schoon te maken om een optimale smaak te garanderen en verstopping te voorkomen. Wattenstaafjes en isopropylalcohol helpen je bij het schoonmaken van de atomizer, het tankdeksel en mondstuk. Vergeet niet het glazen waterreservoir en de siliconen luchtslang aan de achterkant van de batterij af en toe schoon te vegen.

Wat zit er in de doos

1 G Pen Roam batterij
1 G Pen Roam kwarts atomizer
1 G Pen Roam glazen buis
1 G Pen Roam mondstuk
1 G Pen gereedschap
1 Micro-USB-oplaadkabel