De Groene Gaper – Coffeeshop in Hoofddorp

Wij, De Groene Gaper zijn een relatief nieuwe coffeeshop en zijn gevestigd in Hoofddorp. We zijn eén van de dichtstbijzijnde coffeeshops bij Schiphol en liggen op een goed bereikbare locatie vlakbij zowel Amsterdam als Haarlem.

Opening

Op 14 november 2015 opende wij voor het eerst onze deuren, en doen wij ons best om een aangename en veilige omgeving aan te bieden waar cannabisgebruikers hun producten kunnen halen en gebruiken.

We hebben een breed aanbod aan wiet en hasj soorten, en bieden ook voorgedraaide joints aan.

Certificering

Al onze medewerkers SVCK gecertificeerd. Dus mocht je product, medische of algemene wietvragen hebben, aarzel dan niet en kom gewoon even langs. Onze medewerkers staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Inrichting coffeeshop

Onze winkel bestaat uit een bar met 7 zitplaatsen, en een zitgedeelte dat ruimte biedt voor ongeveer 50 personen. Iedereen van 18+ jaar is welkom, en kan binnen komen genieten van heerlijke wiet en een lekkere cappuccino. Uiteraard serveren wij ook andere warme en koude dranken, en is alleen afhaal ook mogelijk.

Onze hele winkel is tabak vrij. Het roken van pure joints is wel toegestaan. Ook bieden wij een tal aan rook accessoires en vaporizers aan.

Sociaal aspect

De inrichting van onze shop is gericht op het sociale aspect van de coffeeshop. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen beeldschermen in de shop te hangen, om mensen te motiveren lekker met elkaar in gesprek te gaan. We hebben op verschillende tafels verdampers staan om wiet mee te verdampen, en bieden ook een verscheidenheid aan bordspelletjes aan.

Ook 1 of 2 persoonstafels

Ook voor de mensen die zich liever lekker terug trekken om te relaxen hebben wij plek. We hebben meerdere 1 of 2 persoonstafels, en hebben ook een leeshoek met verschillende tijdschriften.

Mensen die toch liever een schermpje willen gebruiken zijn uiteraard vrij om zelf een schermpje mee te nemen. Wij hebben supersnelle WiFi, en zijn gamer friendly!